Webdesign, grafisk design, UX design

Program for kurset

Kurset fokuserer på at lave web­design, der virker for brugerne, med fokus på både brugervenligheden og det grafiske design. Vi bruger en del forskellige værktøjer, men især Photoshop (til at lave skitser og grafik) og WordPress (til at lave praktiske øvelser. Der vil være undervisning i disse programmer.

Uge 1: Fokus på design, brugervenlighed (UX – User Experience) og interaktion. Informationsstruktur – hvordan er et website bygget op.

Uge 2: Design. Grafiske principper, virkemidler, og værktøjerne.

Uge 3: ”Mobile first”. Hvordan påvirkes brugeroplevelsen af designet. Desuden fokus på brug af farver.

Uge 4: Få et indblik i cms, html, css og scripting – teknikken bag websitet. Med WordPress som eksempel.

Uge 5: Brug af brugertest i udviklingsarbejdet. Arbejde med forskellige typer af brugertest, testmiljø og rekruttering af testpersoner.

Uge 6: Praktisk gennemførelse af brugertest og analyser af resultaterne.

it-k-reklame3

Kursets varighed og rammer 

Kurset varer 6 uger med i alt 60 lektioner, fordelt på 2 undervisningsdage om ugen.

Der vil være opgaver og selvstudier mellem undervisningsdagene. Hver undervisningsdag rundes af med, hvordan du bedst selv arbejder med stoffet og forbereder dig til næste gang.

Vi stiller gode undervisningsfaciliteter med kompetente og erfarne undervisere til rådighed.

Brug gerne vores hus. På de dage, hvor der ikke er undervisning er du velkommen til at komme og arbejde med opgaver og forberedelse. Vi har computere,  bordtennis mv til din rådighed – kaffe på kanden !

it-k-reklame6

Målgruppe 

Kurset er relvant for dig der ønsker at arbejde med grafisk design og web­design, og ønsker at kunne designe og planlægge onlinekommunikation, der tager hensyn til brugerne.

Næste kursus

Næste kursus starter  tirsdag den 6. marts og varer til torsdag 19. april.

Efter kurset

Med den viden som du har fået, kan du søge stillinger, hvor brugervenlighed, (User Experience eller UX-design) indgår. Du vil desuden kunne arbejde selvstændigt med Photo­shop og WordPress.

Akademiuddannelse

Kurset er et akademifag på 10 ECTS-point. Kurset udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under lov om åben uddannelse. Kurset afvikles af IT-Kompetence.

Kurset aflsuttes med en eksamen, så du får papir på dine kompetencer. Består du eksamen, optjener du 10 ects point.

Hvem kan deltage

Kurset er godkendt til 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige, som har en erhvervsuddannelse (faglært) eller en kortere videregående uddannelse.

Du kan tage 6 ugers jobrettet uddannelse indenfor de første 9 måneders ledighed. Din A-kasse skal tage stilling til om du opfylder kriterierne.

Dette kursus er nr. 203 på den landsdækkende positivliste og har kursuskode 37542.

Hvis du ikke opfylder ovenstående kriterier kan du henvende dig I dit Jobcenter, fordi kurset også er på den regionale positivliste for Hovedstadsregionen. Dette kursus er nr. 63 på den regionale positivliste og har kursuskode 37542.

Hvis du ikke er ledig er det muligt at deltage, hvis du som minimum har 2 års erhvervsuddannelse samt minimum en ungdomsuddannelse på samme niveau.

Vi “bærer” gerne din ansøgning igennem, så kontakt os hvis behov.

Stedet

IT-Kompetence har undervist i grafiske emner de seneste 30 år, og bor i lyse og venlige lokaler i København NV – tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder .

Følg med hjemmefra

Undervisningen transmiteres også via nettet. Så du kan følge med fra hele landet.
Så bor du i Nord- eller Vestjylland, kan du også deltage i kurset.

Kontakt os

Er du i tvivl kan du altid kontakte os på 38 14 09 02.

Pris

3.833,79 kr. pr. uge.