Panorama af lokale A

make-one: vores nye kontorfællesskab for iværksættere

make-one er navnet på vores nye kontorfællesskab i København Nordvest for iværksættere og andre selvstændige. Rigtig mange af jer, som vi igennem årene har undervist i webudvikling, grafisk design, app-udvikling, 3D-print, digital marketing og sociale medier, er – eller vil gerne være – iværksættere. Vi har længe haft en drøm om at have plads til et fællesskab for gode mennesker, der kan inspirere og berige hinanden. Den drøm realiserer vi nu med make-one.

Lige nu er vi ved at indrette vores store lyse lokaler på Hejrevej 34B, 2400 Kbh. NV. Når alt er på plads, vil der være …

  • plads til omkring 40 møblerede arbejdspladser,
  • 3 mindre mødelokaler til fælles afbenyttelse,
  • fælles køkken med alt i hårdehvidevarer, samt toiletter med bad
  • 100 Mbit internetforbindelse + wifi,
  • mulighed for at booke en eller flere af vores 3D printere,
  • booking af større møde-, præsentations, eller undervisningslokaler,
  • mulighed for High Intensity Fitness på samme adresse,
  • mulighed for hjælp til website, grafisk design, social media, marketing eller regnskab,
  • kun én måneds binding

Basispakken med møbleret arbejdsplads koster 2.500,- om måneden + moms. Hvis du har brug for skræddersyet løsning, så kontakt os.

Hvis du er tidligt ude, kan du gøre en god handel. De 10 første pladser vi lejer ud får nemlig de første 3 måneder til halv pris + en iMac med Adobe Photoshop, Illustrator og inDesign stillet gratis til rådighed. Sweet deal!

Bliv digital tekstforfatter

Ny hjemmeside!

Velkommen til vores nye hjemmeside. Vi er lige gået i luften, så hvis du savner noget eller ser noget der ikke er helt som det bør være må du meget gerne give os en melding. Ellers håber vi, at du bliver glad for den. Hvis du vil høre om hvad der ellers sker af nye ting hos os, så tøv endelig ikke med at tilmelde dig vores nyhedsbrev (se nederst på siden).

3D print figur

3D Print

Hvis du interesserer dig for 3D print er du altid velkommen til at komme forbi til en snak og se vores maskiner. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til at hjælpe dig og din virksomhed i gang med 3D print. Vi løser også gerne konkrete 3D print-opgaver. Ring og et tilbud.

Kurser hos IT-K

Nye korte kurser

Hvis du har brug for ny inspiration og viden udbyder vi intensive kurser små hold i xx den x. februar og xx den x. februar. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

IT-Kompetence A/S tastetur

Nye kurser fra Postitivlisten

Så kan IT-Kompetence tilbyde de første kurser fra de nye positivlister for kurser for ledige – vi har både kurser for dig der er i målgruppen for 6 ugers jobrettet uddannelse og for dig, som skal have et kursus som led i din jobplan. Alle kurserne udbydes på vegne af  samarbejde KEA, Københavns Erhvervsakademi.