Bliv digital tekstforfatter

Ny hjemmeside !

Velkommen til vores nye hjemmeside. Vi er lige gået i luften, så hvis du savner noget eller ser noget der ikke er helt som det bør være må du meget gerne give os en melding. Ellers håber vi, at du bliver glad for den. Hvis du vil høre om hvad der ellers sker af nye ting hos os, så tøv endelig ikke med at tilmelde dig vores nyhedsbrev (se nederst på siden).

3D print figur

3D Print

Hvis du interesserer dig for 3D print er du altid velkommen til at komme forbi til en snak og se vores maskiner. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til at hjælpe dig og din virksomhed i gang med 3D print. Vi løser også gerne konkrete 3D print-opgaver. Ring og et tilbud.

Kurser hos IT-K

Nye korte kurser

Hvis du har brug for ny inspiration og viden udbyder vi intensive kurser små hold i xx den x. februar og xx den x. februar. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

IT-Kompetence A/S tastetur

Nye kurser fra Postitivlisten

Så kan IT-Kompetence tilbyde de første kurser fra de nye positivlister for kurser for ledige – vi har både kurser for dig der er i målgruppen for 6 ugers jobrettet uddannelse og for dig, som skal have et kursus som led i din jobplan. Alle kurserne udbydes på vegne af  samarbejde KEA, Københavns Erhvervsakademi.