Bliv social media koordinator

Sociale medier (10 ECTS) – fra Akademiuddannelsen i Kommunikation og Formidling

Bliv social media koordinator

Vores næste kursus i Køge starter mandag den 2. december 2019, og varer til onsdag den 22. januar 2020

Vi holder til på Zealand – Sjællands Erhvervsakademi, som både ligger tæt på motorvejen og stationen – hvor der kører tog hvert 10. minut til og fra København

Med kurset Social Media Koordinator bliver du klædt på til at hjælpe virksomheder med deres kommunikation på de sociale medier.

Sociale Medier er i dag en uundværlig del af mange virksomheders digitale tilstedeværelse. Kurset giver dig konkrete værktøjer, som du kan gå direkte ud i virksomheder og anvende.

På 6 uger får du kundskaber i social medie strategi, optimering af indhold i forhold til kanal, målgruppe og algoritmer, samt community building, branding og annoncering.

Hent info-arket her!

Information

Indhold

I løbet af kurset vil du blandt andet komme til at arbejde med følgende områder:

Social medie strategi: Hvilke fordele kan virksomheden drage fra anvendelse af sociale medier? Og hvilken strategi skal vælges?

Målgrupper, brugere og fællesskaber: Hvordan målrettes SoMe indsatsen til de rigtige mennesker og fællesskaber?

Community building på sociale medier: Hvordan opbygger du fællesskaber, som kan gavne både virksomhed og kunder/brugere?

SoMe branding, marketing, salg og annoncering: Hvordan anvendes SoMe som branding-redskab? Hvordan fungerer annoncering på de forskellige sociale medier? Hvornår bruger man influencers?

Optimering af SoMe indhold i forhold til konventioner, brugeradfærd og algoritmer: Hvordan adskiller de forskellige sociale medier sig fra hinanden og hvad betyder det for tilpasning af indhold og strategi?


Ud over undervisningen vil der også være virksomhedsbesøg og mulighed for karrierevejledning i forbindelse med kursusforløbet.

Arbejdsform

Kurset varer 6 uger – med 2 undervisningsdage og 3 opgavedage pr. uge.

Du medbringer egen PC eller Mac. Vi har i alt 12 dages undervisning med vekselvirkning mellem oplæg og øvelser. De øvrige dage i forløbet er opgavedage med selvstudie.

Målgruppe

Kurset er for dig som har interesse for kommunikation og markedsføring og ikke mindst sociale medier. Kurset medvirker til at kvalificere dig til job i bl.a. kommunikations- og markedsføringsfunktioner.

Er du ledig?

Søg kurset i dit jobcenter
Kurset er på den regionale positivliste for både region Hovedstaden og region Sjælland, så hvis du er ledig kan du ansøge dit jobcenter om at betale kurset.

Pris

Prisen for kurset er kr. 4.068,45 pr. uge.