Kom i gang med SEO

Kom igang med SEO

Næste kursus mandag d. 3. april 2017

Kom i gang med at optimere din website, så den kommer til at rangere højere i Googles søgeresultater. Lær hvad der har indflydelse på søgeresultaterne, og hvordan du kan forbedre dine placering både i Googles organiske søgeresultater og gennem betalt eksponering.

Kurset varer én dag med undervisning fra kl. 9-16.

Underviseren er Casper Frederiksen

Du har adgang til computer under kurset, men hvis du hellere vil arbejde på din egen bærbare er du naturligvis velkommen til at medbringe den.

Der er fuld forplejning i løbet af dagen.
Pris 3.000 kr. excl. moms.

Information

Indhold

Efter kurset kan du selv optimere websites, så de når en højere placering i søgemaskinernes søgeresultater.

Du lærer de grundlæggende principper for optimering af websites til søgemaskinernes algoritmer. Vi ser på, hvordan Googles algoritmer virker, søgeordsanalyser, on-page og off-page SEO, samt betydningen af signalet fra sociale medier. Vi tager også fat på, hvordan optimeringen foretages i praksis.

Arbejdsform

Dagen er en vekselvirkning mellem oplæg ved underviser og praktiske opgaver og øvelser, hvor underviseren giver individuel vejledning.

Målgruppe

Kurset er relevant for selvstændige, eller dig, der sidder i en funktion, hvor du har brug for at kunne påvirke resultaterne fra søgemaskiner og dermed trafikken til en website.