Kom igang med Google Adwords

Kursusdato tilrettelægges efter aftale

Kom i gang med at markedsføre din virksomhed med Google AdWords.

Med AdWords’ kombination af søgemaskine og marketing kan du markedsføre din virksomhed og øge webtrafikken for netop de kunder som leder efter dine typer tjenester eller produkter – og i det øjeblik de har et behov.

Lær at forstå strategierne i Search Engine Marketing (SEM) og den særlige auktionsmodel, som benyttes af Google AdWords, og se hvordan det kan få forretningen til at blomstre.

Kurset varer én dag med undervisning fra kl. 9-16.

Underviseren er Casper Frederiksen

Du har adgang til computer under kurset, men hvis du hellere vil arbejde på din egen laptop er du naturligvis velkommen til at medbringe den.

Der er fuld forplejning i løbet af dagen.
Pris 3.000 kr. excl. moms.

Information

Indhold

Du lærer de grundlæggende principper for at arbejde Search Engine Marketing (SEM) og Google AdWords. Vi ser på, hvordan auktionsmodellen fungerer, hvordan du anvender Googles søgeordsværktøjer og vælger den rigtige budstrategi og du får tips til integration med analytics, beregning af ROI og at arbejde med udformningen af annoncer.

Efter kurset vil du selv kunne opsætte og vedligeholde AdWords-kampagner.

Arbejdsform

Dagen er en vekselvirkning mellem oplæg ved underviser og praktiske opgaver og øvelser, hvor underviseren giver individuel vejledning.

Målgruppe

Kurset er relevant for selvstændige, der har brug for selv at øge deres synlighed på nettet, eller for dig, der er i en funktion, hvor du skal stå for markedsføring af virksomheden online.