Kom igang med Adobe InDesign

Næste kursus torsdag d. 27. april

Kom i gang med InDesign, grafikernes foretrukne lay-out værktøj.

Har du lidt kendskab Word eller anden tekstbehandling? Så er InDesign let at gå til. Efter kurset vil du kunne lave mindre grafiske produkter og give intern og ekstern kommunikation et mere professionelt udtryk.

Kurset varer én dag med undervisning fra kl. 9-16.

Underviseren er Bo Sørensen

Du har adgang til computer under kurset, men hvis du hellere vil arbejde på din egen laptop er du naturligvis velkommen til at medbringe den.

Der er fuld forplejning i løbet af dagen.
Pris 3.000 kr. excl. moms.

Information

Indhold

Du lærer principperne for at hente tekst og billeder ind i InDesign. Vi laver en lille plakat, en annonce og en flyer. Vi laver et lille nyhedsbrev og lærer at arbejde med tekst, når tekster og billeder er lidt mere omfattende.

Du lærer nogle grafiske principper, der gør det lettere at lave noget materiale, der ser godt ud.
Du får et grundlæggende kendskab til InDesign.

Arbejdsform

Dagen er en vekselvirkning mellem oplæg ved underviser og praktiske opgaver og øvelser, hvor underviseren giver individuel vejledning.

Målgruppe

Kurset er relevant for dig, der sidder i funktioner, hvor du måske har brug for at lave en folder, et nyhedsbrev eller lille plakat.

Du er træt af, at Word ikke lever op til dine behov og vil gerne have løftet kvaliteten af jeres grafiske produkter men alligevel kunne løse mindre opgaver in-house.