Lær om 3D teknologien

Kom i gang med 3D Print

Allerede i 2013 sagde USA’s præsident Obama om 3D-print, at “it has the potential to revolutionize the way we make almost everything.” Vi er enige med ham og tror ligesom mange andre på, at 3D print bliver en industriel revolution af samme kaliber som dampmaskinen, Internettet og den personlige computer.

Store industrivirksomheder har i gennem mange år haft 3D-printere. Men efter 30 år er 3D-printere er kommet ned i et prisleje, hvor mindre virksomheder, designere og privatpersoner kan være med.

På kurset bliver du klogere på potentialet i 3D print og på, hvad 3D print kan gøre for din virksomhed.

Kurset varer én dag med undervisning fra kl. 9-16.

Underviseren er Rasmus Rune

Du har adgang til computer under kurset, men hvis du hellere vil arbejde på din egen laptop er du naturligvis velkommen til at medbringe den.

Der er fuld forplejning i løbet af dagen.
Pris 3.000 kr. excl. moms.

Information

Indhold

På en intensiv kursusdag får du overblik over 3D print teknologiens muligheder. Vi ser på forskellige teknologier, anvendelsesområder og den seneste forskning på området.

Vi gennemgår 3D-modeller og 3D-printerens anatomi, og du får indblik i processen fra design over 3D-model til færdigt 3D print.

På kurset bliver du introduceret til forskellen imellem forskellige 3D print teknologier som FDM/FFM, SLA, SLS og Jet teknologier, fordele og ulemper ved 3D print i forhold til mere traditionelle fremstillingsteknikker, hvordan 3D print kan forskyde eksisterende markeder og skabe helt nye nicher, at klargøre 3D-model til 3D print med Fusion 360 og du får introduktion til at 3D-printe med en Ultimaker.

Arbejdsform

Vi har meget viden, som vi godt vil give dig på kort tid. Derfor vil vores underviser tale meget! Men der bliver også masser af tid til spørgsmål, diskussioner og naturligvis 3D-print i praksis.

Målgruppe

Kurset er oplagt for den mindre virksomhed, der vil i gang med 3D print for at lave prototyper og reservedele. Kurset kan også være relevant for designere, der vil tage skridtet videre og selv printe modellerne.

Men det er også for dig, der bare er nysgerrig og vil vide mere om 3D print.

Lignende kurser